ΣΕ όλα τα προηγούμενα έτη η Περιφέρεια Ηπείρου έκανε δημοσίως ιδιαίτερη αναφορά στις επετειακές εκδηλώσεις στον καθένα από τους τέσσερις νομούς, αναγράφοντας μάλιστα και τα ονόματα των αξιωματούχων που εκπροσωπούσαν την εκάστοτε κυβέρνηση.
Μπορεί μεν να διανύουμε περίοδο πανδημίας, όμως – έστω με περιορισμένο αριθμό – εκδηλώσεις γίνονται. Όσον πρόκειται για τις εθνικές επετείους υπάρχει βέβαια… αναστολή των παρελάσεων, ωστόσο η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων επιτρέπονται. Όπως για παράδειγμα στα Ιωάννινα την 25η Μαρτίου, που φέτος συνέπεσε με τα 200 χρόνια από την Επανάσταση για την απελευθέρωση του Γένους κι όπου την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Αμυράς.
Την ίδια μέρα ανάλογη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και στην Άρτα, όπου την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Στύλιος, χωρίς ωστόσο να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση. Θα μάς πείτε πως ούτε και για τα Ιωάννινα υπήρξε παρόμοια ανακοίνωση. Σύμφωνοι, αλλά δεν θα έπρεπε, όπως άλλωστε γινόταν παλιά; Πολλά μάς στέρησε η πανδημία, μην το κάνουμε όμως και πιο δύσκολο από τη στιγμή που ο κορωνοϊός δεν… προσβάλλει την ενημέρωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ