ΠΡΟΤΑΣΗ στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» για ένταξη στο «Ελλάδα 1821-2021» τριών λυόμενων κερκίδων για αντίστοιχο αριθμό θεάτρων της πόλης, αναμένεται να υποβάλει στο αμέσως προσεχές διάστημα ο Δήμος Αρταίων.
Οι λυόμενες κερκίδες αφορούν, πρώτον, το γνωστό υπαίθριο Θέατρο του Κάστρου, που σύμφωνα με την πρόταση, θα είναι χωρητικότητας 400 θέσεων. Δεύτερον, τον χώρο, επίσης εντός του Κάστρου, εκεί όπου βρίσκονταν παλιά τα γήπεδα τένις (έδωσε συναυλία πέρυσι το καλοκαίρι ο Στέφανος Κορκολής με διοργανώτρια την Εφορεία Αρχαιοτήτων), χωρητικότητας 500 θέσεων. Τρίτον, τον χώρο στο παραποτάμιο πάρκο, χωρητικότητας 1.000 θέσεων.
Στην περίπτωση που η πρόταση γίνει δεκτή, η πόλη μας θα βρεθεί με τρία υπαίθρια – κατά βάση καλοκαιρινά – θέατρα. Παράλληλα τρεις θα είναι και οι εναλλακτικές θέσεις για την διοργάνωση εκδηλώσεων, τις οποίες θα παρακολουθούμε με άνεση. Και το κυριότερο; Σε σημεία επιβλητικά και εις ότι αφορά το Κάστρο και υποβλητικά.
Μένει στο υπουργείο Εσωτερικών, όπου θα κατατεθεί η πρόταση, να κατανοήσει την αναγκαιότητα των υποδομών προς χάρη του πολιτισμού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ