Με πρωτοβουλία της ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τηλεδιάσκεψη με θέμα «Ενημέρωση covid-19 και εμβολιασμοί στον Νομό Άρτας» με βασικούς ομιλητές τον Διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας κ. Ευάγγελο Ντάκουλα, τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου κ. Ευάγγελο Χαρμπή και τον Πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Ιωάννη Διαμάντη.
Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν επίσης οι Αντιπεριφερειάρχες Άρτας κ. Βασίλειος Ψαθάς και Αναστασία Σίμου, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, οι Πολιτευτές κ. Ευστάθιος Γιαννούλης και Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, το μέλος της πολιτικής επιτροπής κ. Αλεξάνδρα Χρόνη περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και τα μέλη της ΔΕΕΠ και στελέχη της ΝΔ Άρτας και των τοπικών επιτροπών.
Συζήτησαν για την αναγκαιότητα και την πορεία των εμβολιασμών στον νομό μας, τις προοπτικές του, την πορεία της πανδημίας στην περιοχή μας, την αύξηση των ταχέων εξετάσεων και τις ιχνηλατήσεις, τον περιορισμό των μέτρων, την επίτευξη της ανοσίας μέσω των εμβολιασμών και την επιστροφή στην κανονικότητα.
Κοινή διαπίστωση όλων, ομιλητών και συμμετεχόντων στην τηλεδιάσκεψη, υπήρξε το γεγονός ότι με τη διαδικασία του εμβολιασμού πλησιάζουμε ολοένα και περισσότερο στην ελευθερία μας και σε όσα μας έχει στερήσει η πανδημία τον τελευταίο χρόνο, με το βάρος των οικονομικών επιπτώσεων να πέφτει σε όλους μας και κυρίως στους ελεύθερους επαγγελματίες, τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα.
Η Διοικούσα Επιτροπή και ο Πρόεδρος της Νικόλαος Σπύρου ευχαριστεί τους συμμετέχοντες για την συνεργασία και μετά από κοινή προτροπή όλων δεσμεύτηκε για συνέχιση των σχετικών πρωτοβουλιών.
Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΝΔ Άρτας
Νικόλαος Σπύρου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ