Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον διευθυντή ΔΕΗ Άρτας και κοινοποίηση προς τον δήμαρχο Ζηρού, απευθύνει μέσω της εφημερίδας μας ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γοργομύλου, Φώτιος Βάσιος, ο οποίος αναφέρεται στις συνεχείς διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στο χωριό του.
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Κύριε διευθυντή, με την παρούσα επιστολή σας κάνουμε γνωστό ότι επί δύο δεκαετίες και πλέον υπάρχει πρόβλημα συνεχόμενων διακοπών στους πέντε από τους 11 συνοικισμούς (Χαλίκια, Γκούρα, Γεροπλάτανος, Άνω Γοργόμυλος και Μαρκάτες) της κοινότητας Γοργομύλου.
Το πρόβλημα υφίσταται απ’ όταν έγινε η σύνδεση ηλεκτροδότησης στην κοινότητα Φανερωμένη Άρτας μέσω Γοργομύλου. Διακοπές σημειώνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους με μεγαλύτερη συχνότητα τις βροχερές ημέρες, με αποτέλεσμα οι παραπάνω συνοικισμοί να παραμένουν στο σκοτάδι για πολλές ώρες, ακόμα και μέρες.
Λόγω των συνεχών διαταραχών στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος διακόπτεται και η λειτουργία των τριών αντλιών υδροδότησης των παραπάνω συνοικισμών. Να σημειωθεί εδώ ότι μετά την αποκατάσταση της βλάβης από τη ΔΕΗ θα χρειαστούν τρία εικοσιτετράωρα για να αποκατασταθεί η πλήρης υδροδότηση των νοικοκυριών των συνοικισμών αυτών.
Πέραν τούτου προκαλούνται βλάβες σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές των κατοίκων. Αλλοιώνονται τρόφιμα, η κατανάλωση των οποίων καθίσταται επικίνδυνη για την υγεία τους.
Δεν θα πρέπει να παραλειφθεί ότι στις ανωτέρω περιοχές κατοικούν άνθρωποι προχωρημένης ηλικίας με σοβαρά προβλήματα υγείας, πολλοί απ’ αυτούς συνδεδεμένοι με ιατρικά μηχανήματα, η μη λειτουργία των οποίων μπορεί να επιφέρει σοβαρά προβλήματα υγείας.
Και όλα αυτά συμβαίνουν εν μέσω χειμερινής περιόδου, κατά την οποία οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές και η θέρμανση απολύτως απαραίτητη. Έντονο, επίσης, είναι το πρόβλημα και τους θερινούς μήνες σε περιόδους καύσωνα.
Μέσω αυτής της επιστολής επιθυμούμε την οριστική λύση του προβλήματος και να μην επαναληφθούν στο μέλλον τέτοια φαινόμενα, ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ πολιτών και του τοπικού καταστήματος ΔΕΗ, το οποίο εκπροσωπείτε.
ΥΓ: Θέλω με την ευκαιρία να σας συγχαρώ για την τεχνική σας υπηρεσία, καθώς και τους εργαζόμενους σ’ αυτή για την άμεση επέμβασή τους σε περιπτώσεις βλαβών του δικτύου, που σημειώνονται αρκετά συχνά στην περιοχή μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ