Στην Ελασσόνα έφθασε πρωί της Κυριακής (14 Μαρτίου) κλιμάκιο του Δήμου Αρταίων που μετέφερε τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη πρώτης ανάγκης και κλινοσκεπάσματα, τα οποία συγκεντρώθηκαν ύστερα από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής.

«Άμεση ήταν η ανταπόκριση των δημοτών, των φορέων, των συλλόγων και των επιχειρήσεων της περιοχής της Άρτας, στο κάλεσμα για στήριξη των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τους σεισμούς», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Στην Ελασσόνα μετέβη ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γιώργος Πανέτας, ο οποίος με τον αντιδήμαρχο Κοινωνίας Μέριμνας, Χριστόφορο Σιαφάκα, είχαν τον συντονισμό της δράσης. Ο κ. Πανέτας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Ελασσόνας, Νίκο Γάτσα, στον οποίο και παρέδωσε το υλικό που συγκεντρώθηκε.

Για τέσσερις ημέρες οι δημότες, μετέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, είδη που είναι άμεσα απαραίτητα και απόλυτα χρήσιμα στους κατοίκους των πληγέντων από το σεισμό περιοχών.

Ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, δήλωσε: «Μεγάλη ήταν ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμά μας και τους ευχαριστούμε όλους θερμά για ακόμη μία φορά που έδειξαν πραγματικά την αλληλεγγύη τους. Οι φορείς της Άρτας στάθηκαν δίπλα μας στον αγώνα για την προσφορά μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου, στους ανθρώπους του Δήμου μας και στους εθελοντές μας για τον συντονισμό της προσπάθειας. Μπράβο σε όλους σας, που δείχνετε τον δρόμο της αλληλεγγύης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ