Να λοιπόν που τελικά 1+1+1+1 φτάνει να γίνει 1000. Χίλιες εβδομάδες ενημέρωσης και παρέμβασης, στην προσπάθεια για μια καλύτερη κοινωνία πολιτών, με πολίτες ενεργούς και σκεπτόμενους.
Στα 20 χρόνια που τον γνωρίζω, ο Ταχυδρόμος είναι ένας σταθερός φάρος ενημέρωσης από τη μια και ένα φιλόξενο βήμα προβολής όλων των απόψεων από την άλλη. Με πολλές από τις απόψεις αυτές μπορεί να διαφωνούμε, είναι εξάλλου αδύνατο (και θα ήταν απελπιστικά βαρετό αν συνέβαινε) να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας σε μια ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία.
Είναι όμως εκ των ων ουκ άνευ να μπορούμε να θέσουμε τις απόψεις μας στην δημόσια κριτική και να συμβάλουμε όπως μπορούμε στο δημόσιο διάλογο. Σε αυτό, ο Ταχυδρόμος είναι σταθερός και ανυποχώρητος. Διαθέτει πάντοτε όλο το τρέχον ρεπορτάζ, κρίνει τους τοπικούς άρχοντες όποτε αυτό χρειάζεται, δίνει μάχες για όσα θεωρεί σωστά.
Και όλα αυτά με ανθρώπους μετρημένους στα δάχτυλα, που όμως αγαπούν αυτό που κάνουν και το θεωρούν χρέος προς τον αρτινό πολίτη. Τους ξέρουμε όλοι, δεν χρειάζεται να πούμε τα ονόματά τους, αρκεί το όνομα Ταχυδρόμος, με το οποίο έχουν συνδέσει την παρουσία τους εδώ και πολλά χρόνια. Ας ευχηθούμε να έχουν τη δύναμη να κάνουν 2 και 3 και 4 χιλιάδες τα φύλλα του, κρατώντας την φλόγα της ενημέρωσης ζωντανή. Είναι μια σημαντική προσφορά στη Δημοκρατία και στην ανοιχτή κοινωνία.
Χρόνια καλά, φύλλα πολλά και Καλή Δύναμη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ