Η ιδέα για την επανέκδοση του «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ» (κυκλοφόρησε από το 1981 πρώτα ως ημερήσια και κατόπιν ως εβδομαδιαία έως το 1989 με εκδότη και διευθυντή τον Φάνη Μπάρκα) ήταν του αδελφικού φίλου, Γιάννη Β. Κουτσούμπα, παίρνοντας σάρκα και οστά τον Οκτώβριο του 2001.
Ο Γιάννης δεν ήταν ξένος προς τον χώρο της επικοινωνίας. Με την έκρηξη της ελεύθερης ραδιοφωνίας, ξεκίνησε με τον Γιώργο Καρακώστα, το Νίκο Στάμο και τον Δημήτρη Τάτση την λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού ΚΑΝΑΛΙ 5, που αργότερα πέρασε στην αποκλειστική του ιδιοκτησία.
Τότε ήταν που δώσαμε τα χέρια για συνεργασία, η οποία επομένως προϋπήρχε της επανέκδοσης του «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ». Η συνεργασία μας εξελίχθηκε παράλληλα σε δυνατή φιλία που παραμένει αδιατάρακτη όλα αυτά τα χρόνια.
Στις 7 Νοεμβρίου 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο φύλλο με το όνομα του Γιάννη Κουτσούμπα ως εκδότη και ιδιοκτήτη, ώσπου τον Νοέμβριο του 2017 παραχωρήθηκε στην Βίκυ Καινούργιου. Το ενδιαφέρον του για την εφημερίδα, ωστόσο, παραμένει άσβεστο, για να μην πούμε ότι αυξήθηκε ακόμα περισσότερο. Και δικαιολογημένα διότι είναι και δικό του «παιδί». Αυτά για την ιστορία.
Β.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ