Ακατάπαυστα, εργάζονται συνεργεία του Δήμου Νικ. Σκουφά, επιδιορθώνοντας από στάσεις λεωφορείων μέχρι κάδους απορριμμάτων, γκρεμισμένα κάγκελα και χαλασμένες πύλες.
Ταυτόχρονα κατασκευάζουν αύλακες για την αντιπλημμυρική προστασία, κόβουν επικίνδυνα κλαδιά από μεγάλα δέντρα και αποκαθιστούν βλάβες που παρουσιάζονται σε κάθε γωνιά της περιοχής.
Κι όλα αυτά, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση Τύπου «παρά το γεγονός των δύσκολων ημερών που περνάμε λόγω της πανδημίας και του lockdown.
Οι εργασίες αφορούν στην βελτίωση της καθημερινότητας και δεν σταματούν ούτε στιγμή στο Δήμο μας». «Η αφοσίωση μας για μια καλύτερη ποιότητα ζωής-τονίζεται- είναι δεδομένη».

Κλειστοί και οι παιδικοί σταθμοί
Εκτός από τα σχολεία, κλειστοί -σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση- παραμένουν στο Δήμο Νικ. Σκουφά οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, όπως άλλωστε σ’ όλου στους Δήμους του νομού μας, ο οποίος βρίσκεται στο «βαθύ κόκκινο» κάτι που θα ισχύσει έως την Τρίτη 16 Μαρτίου.
Το κλείσιμο ξεκίνησε από την περασμένη Πέμπτη παράλληλα και με το κλείσιμο των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όπου τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεκπαίδευσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ