Σήμερα Τετάρτη 10 Μαρτίου, (11.30 -12.00) κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει τα τεστ ανίχνευσης Covid 19 στην Κοινότητα Κρανέας Δήμου Ζηρού.
Αρνητικά βεβαιώθηκαν όλα τα τεστ σε Άγιο Γεώργιο και Κερασώνα, που έγιναν. Την Τετάρτη 10 Μαρτίου, θα διενεργηθούν έλεγχοι ανίχνευσης Covid 19 στην Κοινότητα Κρανέας. Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα είναι στο Κοινοτικό κατάστημα από τις 11.30 έως τις 12.00 το μεσημέρι.
Στο μεταξύ αρνητικά βεβαιώθηκαν όλα τα τεστ Covid 19, που διενεργήθηκαν σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου 2021,στις Κοινότητες του Αγίου Γεωργίου και του Κερασώνα. Συνολικά εξετάσθηκαν 90 άτομα.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες οι οποίοι εξετάζονται δωρεάν και με ασφάλεια, θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ), και την Αστυνομική τους Ταυτότητα, ενώ θα χρειαστεί να δηλώσουν και τηλέφωνο επικοινωνίας.
Εφιστάται για μία ακόμη φορά η προσοχή όλων και κάνουμε έκκληση προς τους δημότες και κατοίκους του Δήμου να τηρούν πιστά τα μέτρα προστασίας, καθώς η πανδημία παρουσιάζει μεγάλη έξαρση. Μένουμε Ασφαλείς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ