Ευχαριστήριο για την συνεργασία που είχε ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, με την ΕΡΤ Ιωαννίνων, προκειμένου το σήμα της εκπομπής να καλύπτει την περιοχή της Άρτας, εξέδωσε η διευθύντρια του Σταθμού, Αγγελική Παππά.

Την συνεργασία αυτή χαρακτηρίζει άψογη καθώς έφερε το πολυπόθητο αποτέλεσμα. Μέσω της συχνότητας 100,3 ΜΗΖ, η φωνή της ΕΡΤ Ιωαννίνων φτάνει πλέον ζωντανά και στο νομό μας.

Το ευχαριστήριο έχει ως ακολούθως: «Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε, εκ μέρους της ΕΡΤ Ιωαννίνων, θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε, όταν ήρθαμε σε άμεση επαφή με εσάς και τους συνεργάτες σας και ζητήσαμε την βοήθειά σας προκειμένου να φτάσει το σήμα της ΕΡΤ Ιωαννίνων στην περιοχή σας.

Ευελπιστούμε ότι το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας θα δημιουργήσει ένα δίαυλο ουσιαστικής επικοινωνίας, καθώς καθημερινά το ραδιοφωνικό μας πρόγραμμα αναφέρεται και στην πολιτική, αυτοδιοικητική και οικονομική ζωή του Δήμου Αρταίων. Παράλληλα δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την ανάδειξη των ζητημάτων που απασχολούν τους πολίτες και την ενίσχυση της προβολής των πολιτιστικών και τουριστικών δραστηριοτήτων της περιοχής της Άρτας.

Σας ευχαριστούμε, λοιπόν, θερμά, καθώς χάρη σε εσάς, η ΕΡΤ Ιωαννίνων μπόρεσε να φτάσει και στους πολίτες του Δήμου Αρταίων μέσω του κέντρου εκπομπής του Κέντρου Ακαρνανικών και της συχνότητας 100,3 ΜΗΖ και σας ενημερώνουμε ότι τα μικρόφωνα της ΕΡΤ Ιωαννίνων θα είναι πάντα ανοιχτά για σας και τους πολίτες.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η συνεργασία μας αυτή να είναι επιτυχής και αμοιβαία επωφελής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ