Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών κ. Γιώργου Καραγιάννη, εγκρίθηκε η χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων δύο έργων τοπικής σημασίας σε Δήμους του Νομού Άρτας.

Πιο συγκεκριμένα εγκρίθηκε η δέσμευση 250.000 ευρώ για έργα αποκατάστασης ζημιών και αντιπλημμυρικής προστασίας στο Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, όπως επίσης και η δέσμευση 150.000 ευρώ για έργα ασφαλτόστρωσης στο δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη (Τοπική Κοινότητα Άνω Πέτρας). Μετά τη δέσμευση τα ποσά αυτά πιστώνονται στους Δήμους για την άμεση υλοποίηση των έργων.

Για την συγκεκριμένη απόφαση ο Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτής Άρτας κος Γιώργος Στύλιος,δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ Κώστα Καραμανλή, για την άμεση ανταπόκρισή του στα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας. Η αποκατάσταση ζημιών από φυσικές καταστροφές του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων είναι επείγον έργο, ενώ η ασφαλτόστρωση δημοτικών οδών στο Δήμο Γ. Καραϊσκάκη, είναι έργο αναγκαίο για την αποκατάσταση του οδικού δικτύου και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας των πολιτών.

Είμαστε εδώ, δίπλα στους πολίτες. Δεν υπάρχουν μικρά και μεγάλα έργα, υπάρχουν προβλήματα καθημερινότητας που πρέπει να αναζητούμε τις βέλτιστες δυνατές λύσεις για να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ