Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, υπέγραψε με τον ανάδοχο του έργου, Βασίλη Γκαρτζώνη την σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Κατασκευή γηπέδων 5χ5 και γηπέδου αντισφαίρισης στον οικισμό Ροδαυγής του Δήμου Αρταίων» προϋπολογισμού 324.540 ευρώ, χρηματοδοτούμενο από Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.
Ειδικότερα, η παρούσα μελέτη αφορά εργασίες κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου 5X5 και τένις, εγκατάσταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού των γηπέδων με ιστούς και προβολείς, εργασίες βελτίωσης της οδού πρόσβασης στον συγκεκριμένο αθλητικό χώρο και κατασκευή έργων διευθέτησης των όμβριων υδάτων τα οποία κρίνονται απαραίτητα για τη λειτουργικότητα του χώρου.

Η δημιουργία και λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για τον ορεινό όγκο του Δήμου Αρταίων εντάσσεται στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του πληθυσμού και ειδικότερα στην συγκράτηση του πληθυσμού.

«Σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιείται ένα σημαντικό βήμα στο σχεδιασμό του Δήμου μας για την ενίσχυση και αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής μας. Η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5X5 και γηπέδου αντισφαίρισης στον οικισμό Ροδαυγής έρχεται ως συνέχεια των αναπλάσεων στα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου, καλαθοσφαίρισης, βόλεϊ, τένις και τη δημιουργία νέων υπαίθριων χώρων άθλησης. Θέλουμε ασφαλείς και ανοιχτές αθλητικές υποδομές για τους όλους τους δημότες, που να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της περιοχής μας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ