Μήνυμα θάρρους και αγάπης της διευθύντριας Β/Θμιας Εκπαίδευσης προς τους μαθητές

Σε μερική αναστολή λειτουργίας έχουν τεθεί από το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου έως και 9 Μαρτίου 2021, τμήματα του 4ου λυκείου Άρτας και του 5ου γυμνασίου, λόγω εντοπισμού θετικών κρουσμάτων κορωνοϊού σε μαθητές τους.

Αναλυτικότερα την Τρίτη το απόγευμα η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενημερώθηκε από τους διευθυντές των αντίστοιχων σχολικών μονάδων για περιστατικά που αφορούν μαθητές τους και πιο συγκεκριμένα για μια περίπτωση στο 4ο λύκειο με θετικό μοριακό έλεγχο ως προς τον ιό και αντιστοίχως για το 5ο γυμνάσιο. Άμεσα από την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ενημερώθηκε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Άρτας και ο ΕΟΔΥ.

Ακολουθήθηκε απόλυτα το πρωτόκολλο και με έγγραφη γνώμη για μερική αναστολή συγκεκριμένων τμημάτων της Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας για τα δυο σχολεία, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας προχώρησε στα εξής: Για το 4ο Γενικό Λύκειο Άρτας από 24 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου αναστολή λειτουργίας του τμήματος Γενικής Κατεύθυνσης, του τμήματος Προσανατολισμού και του τμήματος μαθήματος επιλογής.

Για το 5ο γυμνάσιο Άρτας σε αναστολή από 24 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου τέθηκε το Τμήμα που αφορούσε στο θετικό περιστατικό.

Ταυτόχρονα από τον Δήμο Αρταίων έγινε απολύμανση στα δυο σχολεία ξεκινώντας από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 24 Φεβρουαρίου.

Στέλνουμε την αγάπη μας

Η διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας, Παρασκευή Χαμπηλομάτη, μέσω του «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ», μετέφερε το εξής μήνυμα: «Τα παιδιά από τη μια ημέρα στην άλλη βιώνουν μια διαφορετική πραγματικότητα. Νοσούν από έναν ιό που θα μπορούσε να νοσήσει ο καθένας μας, ανά πάσα στιγμή. Θέλω να τους πω, λοιπόν, να ακολουθούν τις οδηγίες του γιατρού τους, να έχουν θάρρος και υπομονή και θα το ξεπεράσουν. Συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειές τους και σ’ αυτά τα παιδιά. Τους στέλνουμε την αγάπη μας και τα περιμένουμε γερά να τα αγκαλιάσουμε ξανά στην σχολική μας κοινότητα. Να είμαστε όλοι μαζί και να συνεχίσουμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ