Σε μαζική καταδίκη της καταστολής σε βάρος των φοιτητών, εξελίχθηκε η διαδήλωση του Εργατικού Κέντρου Άρτας την Τρίτη 23/2 το απόγευμα.

Με τη συμμετοχή και των φοιτητών που βρίσκονται μακριά από τις κλειστές σχολές τους, οργανώθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Κιλκίς με ομιλία από την Λαμπρίνα Σκορίλα, μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Άρτας, και ακολούθησε πορεία στην Κεντρική αγορά.
Στην ομιλία της, η Λ. Σκορίλα, στάθηκε στην ανάγκη να σηκωθεί θύελλα ανυποχώρητου αγώνα απέναντι στον άνεμο της καταστολής και του χτυπήματος των λαϊκών αγώνων, στην ανάγκη να ξεσκεπαστούν οι πραγματικοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης, που θέλει να επιβάλλει ένα πανεπιστήμιο Ανώνυμη Εταιρεία, ένα πανεπιστήμιο που η γνώση και η επιστήμη θα είναι εμπόρευμα, χωρίς ενοχλητικές φωνές που θα διεκδικούν Δωρεάν Παιδεία για ένα καλύτερο αύριο για το λαό.
Το ταξικό εργατικό κίνημα, το Εργατικό Κέντρο Άρτας στηρίζει τους αγώνες των παιδιών του, και σε καμιά περίπτωση δεν θα δεχθεί την μετατροπή της πανδημίας, σε όχημα για την αντιλαϊκή επέλαση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ