ΜΕΤΑ τις κρίσεις σε κορυφαίο επίπεδο στην ΕΛΑΣ, την σκυτάλη οι αντιστράτηγοι πήραν για τις αντίστοιχες των υποστρατήγων με τον Κώστα Σκούμα να συμμετέχει στο Ανώτατο Συμβούλιο Κρίσεων υπό την προεδρία βεβαίως του αρχηγού, Μιχαήλ Καραμαλάκη και του Ανδρέα Δασκαλάκη.
Σε συνεδρίασή του, το Ανώτατο Συμβούλιο αξιολόγησε τους 22 υποστρατήγους και έκρινε προακτέο στον βαθμό του αντιστρατήγου για κάλυψη μιας κενής οργανικής θέσης του βαθμού αυτού, τον μέχρι τότε υποστράτηγο, Γιώργιο Γιάννινα, που κατάγεται από τις Πηγές Άρτας. Έτσι, ανάμεσα στους πέντε συνολικά αντιστρατήγους της ΕΛΑΣ, οι δύο είναι από την Άρτα.
Μετά την προαγωγή του, ο Γεώργιος Γιάννινας τοποθετήθηκε γενικός επιθεωρητής Νοτίου Ελλάδας. Οπότε Βόρεια και Νότια Ελλάδα… φρουρούνται σε κορυφαίο βαθμό από δύο Αρτινούς. Δεν έχουν να φοβούνται τίποτε.
Για τον Γ. Γιάννινα να σημειώσουμε ότι υπηρέτησε τους τελευταίους μήνες ως ΓΑΔΑρχης και παλιότερα ως διευθυντής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

ΑΠΟ τις κρίσεις των τελευταίων ημερών, εκτός ΕΛΑΣ βρέθηκε εν τω μεταξύ ο μέχρι τώρα επιτελάρχης του Αρχηγείου, αντιστράτηγος Παναγιώτης Ντζιοβάρας, που είχε σημαντική παρουσία ως προϊστάμενος Κλάδου Οικονομικοτεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου αλλά και στο εξοπλιστικό πρόγραμμα του Σώματος.
Ο Δημ. Ντζιοβάρας κατάγεται από το Διχομοίρι Άρτας, το οποίο υποθέτουμε πως θα μπορεί πλέον να το επισκέπτεται πιο συχνά. Καλό πολιτικό βίο.

Με απόφαση του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Μιχαήλ Καραμαλάκη, στην θέση του ως γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής στην αντίστοιχη Διεύθυνση Ηπείρου, παραμένει ο Κωνσταντίνος Δούβαλης.
Με την ίδια απόφαση, στην Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας παραμένει ο ταξίαρχος Γεώργιος Βασιλείου, με καταγωγή από τα Ιωάννινα. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο αστυνομικός διευθυντής Άρτας κρίνεται επιτυχημένος και με αποτελεσματική δράση. Να φτάσει ψηλότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ