Για «καλό νέο» αναφορικά με τις 13 νέες θέσεις μόνιμων ειδικευμένων γιατρών στο νοσοκομείο Άρτας, κάνει λόγο σε δήλωσή του ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Στύλιος (φωτο).
Αναφέρει συγκεκριμένα: «Η πρόσφατη ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας για την προκήρυξη 13 θέσεων ειδικευμένων γιατρών στο νοσοκομείο Άρτας, καταδεικνύει δύο πράγματα: Πρώτον, ότι η κυβέρνηση είναι κοντά στους πολίτες. Ακούει τα δίκαια αιτήματα της τοπικής κοινωνίας και πράττει το καλύτερο για το δημόσιο συμφέρον. Και δεύτερον, ότι στην πολιτική κρίνεσαι εκ του αποτελέσματος.
Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια το νοσοκομείο μας θα στελεχωθεί από τόσους γιατρούς πολλών και διαφορετικών ειδικοτήτων που θα αναβαθμίσουν την λειτουργία του και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε μία περίοδο μάλιστα που οι γιατροί βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού, η απόφαση αυτή είναι μια έμπρακτη αναγνώριση των υπηρεσιών τους και της αξίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Η εξέλιξη αυτή δεν ήταν τυχαία. Πολλοί άνθρωποι δουλέψαμε μεθοδικά γι’ αυτό τον σκοπό. Η δουλειά όλων όσων υπηρετούμε τον τόπο μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες με έργα και αποτέλεσμα και όχι με εκθέσεις ιδεών περί κοινωνικής ευαισθησίας. Είμαστε όλοι το ίδιο ευαίσθητοι απέναντι στα προβλήματα του τόπου.
Είμαστε εδώ, εγώ και οι συνεργάτες μου, για να βοηθήσουμε έτσι ώστε οι διοικητικές διαδικασίες που απαιτούνται από εδώ και πέρα να προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό. Πάντα δίπλα στους πολίτες και στις ανάγκες τους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here