Με σημαντική συμμετοχή μελών πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα της περασμένης εβδομάδας η ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση στο Επιμελητήριο Άρτας, σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο και την Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιππιάδας.
Θέμα της αποτέλεσε το νέο νομοθετικό πλαίσιο για την εξωδικαστική ρύθμιση οφειλών και την παροχή δεύτερης ευκαιρίας, το οποίο παρουσίασε ο ειδικός γραμματέας Ιδιωτικού Χρέους, του υπουργείου Οικονομικών, Φώτης Κουρμούσης.
Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενημερωθούν όλοι οι δικαιούχοι για τους βασικούς άξονες και τις καινοτομίες του νόμου 4738/2020 σχετικά με τη «Ρύθμιση οφειλών και παροχή δεύτερης ευκαιρίας».
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο ειδικός γραμματέας παρουσίασε τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών σε έως 240 δόσεις, καθώς και την διαδικασία πτώχευσης-απαλλαγής οφειλών φυσικών και νομικών προσώπων και παροχής δεύτερης ευκαιρίας.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Κουρμούσης δεχόταν ερωτήματα των συμμετεχόντων, προτρέποντας όλους τους ενδιαφερομένους να μεταφέρουν τις όποιες απορίες τους στο Επιμελητήριο, τα οποία και θα διαβιβάζονται στο αρμόδιο υπουργείο με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας, Γιάννης Γκολομάζος, ευχαρίστησε τον ειδικό γραμματέα για την παρουσία του στην εκδήλωση και ευχήθηκε η επόμενη να πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην πόλη μας, έχοντας όλοι επιστρέψει στην επιθυμητή κανονικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ