Απευθυνόμενος προς τους Αρτινούς, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος κάνει γνωστό ότι εδώ και λίγες ημέρες, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια Pfizer.

Αναφέρει συγκεκριμένα: «Αγαπητοί συμπολίτες, στην περιοχή μας, εδώ και λίγες ημέρες, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια Pfizer για τις ηλικίες από 75 και άνω. Ο φαρμακοποιός δε φέρει ασφαλώς καμία ευθύνη γι’ αυτό, ούτε μπορεί να επέμβει ώστε να βρει διαθέσιμο ραντεβού.

Σας παρακαλούμε πολύ να αναμένετε ενημέρωση για το πότε θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των εμβολίων για την περιοχή μας και μετά να απευθυνθείτε στα φαρμακεία για την διαδικασία των ραντεβού, ώστε να αποφεύγεται όλη αυτή η τριβή και η ταλαιπωρία, τόσο για εσάς όσο και για τους συναδέλφους φαρμακοποιούς.

Οι όποιες ανακοινώσεις στα Μέσα Ενημέρωσης, περί ανοίγματος της πλατφόρμας για τις ηλικίες 75 και πάνω, προφανώς αφορούν άλλες περιοχές της χώρας, στις οποίες υπάρχουν διαθέσιμα εμβόλια.

Για το εμβόλιο AstraZeneca που απευθύνεται σε ηλικίες 60-64 (γεννημένοι τα έτη από 1957 ως και 1961), υπάρχουν προς το παρόν διαθέσιμα εμβόλια στα επιλεγμένα εμβολιαστικά κέντρα που έχουν δημιουργηθεί και τα οποία βρίσκονται στα Κέντρα Υγείας Καλεντίνης, Αγνάντων και στην Φιλιππιάδα (νομός Πρέβεζας). Για τα εμβόλια αυτά μπορείτε να απευθύνεστε στα φαρμακεία».

Την ανακοίνωση υπογράφουν ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου, Ιωάννης Διαμάντης και ο γραμματέας Ιωάννης Αντωνίου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ