ΔΕΝ άντεξε τον θάνατο του συζύγου της και καλού μας φίλου, Βαγγέλη Γκούντα, η Βασιλική (Κούλα) Χαρίση.
Από τότε που έφυγε από τη ζωή (Οκτώβριος 2020) ο Βαγγέλης, χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια της. Δεν μπόρεσε ποτέ να συμβιβαστεί με το μοιραίο, κλονίστηκε δραματικά η υγεία της, ώσπου την περασμένη Παρασκευή «έσπευσε να τον συναντήσει», περνώντας έτσι μαζί στην αιωνιότητα.
Η Κούλα δεν υπάρχει πλέον ανάμεσά μας. «Έφυγε» σε ηλικία 64 ετών με τους δικούς της ανθρώπους, τους φίλους και γνωστούς να την αποχαιρετούν για πάντα το περασμένο Σάββατο. Τελευταία κατοικία της η Άρτα όπου είχε ταφεί και ο σύζυγός της.
Τραγικές φιγούρες στο ύστατο χαίρε η μονάκριβη κόρη της, Ευτυχία (Έφη) και η μητέρα της, κάπου 90 ετών που δεν σταμάτησε το μοιρολόϊ. Όπως ακριβώς είχε κάνει όταν πριν πολλά χρόνια είχε χάσει τον γιο της, εκείνο το ψηλό και όμορφο αγόρι, το Νίκο (Χαρίση), στο φοβερό έγκλημα στη Βέροια που συγκλόνισε την Άρτα και το πανελλήνιο. Είχε σταματήσει τότε ο Νίκος που εργάζονταν στη ΔΕΗ το αυτοκίνητό του σε ωτοστόπ νεαρού, ο οποίος και τον μαχαίρωσε εντελώς άδικα, πληρώνοντας έτσι με τη ζωή του το φιλότιμο που τον διέκρινε.
Όχι μόνο τον σύζυγό της Βαγγέλη αλλά και τον αδερφό της Νίκο «έφυγε» για να συναντήσει η Κούλα, μια γυναίκα έξω καρδιά, που παρά τον πρόωρο χαμό του αδερφού της έβρισκε το κουράγιο να χαίρεται τη ζωή, να μετέχει ενεργά στην μικρή μας κοινωνία, να διαθέτει ανεπανάληπτο χιούμορ, να βοηθά αλλά και να διαβάζει (είχε χαρεί πολύ για ένα βιβλίο που της δώρισα όταν εργάζονταν στο κατάστημα ηλεκτρικών ειδών του συζύγου της Βαγγέλη και του συνεταίρου του, Νίκου Κουφούλη, που δεν ήταν απλά στενότατοι φίλοι αλλά αδέρφια).
Η Κούλα ήταν παράλληλα πολύ αγαπητή σ’ όλους όσοι την γνώριζαν. Θα λείψει όχι μόνο από την οικογένειά της αλλά απ’ όλους μας. Ποτέ όμως δεν θα χαθεί από τη μνήμη μας. Θα την αγαπάμε πάντα και για πάντα. Καλό σου ταξίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ