«Η ανευθυνότητα στις κατασκευές και το έλλειμμα της πολιτικής προστασίας δεν έχουν τελειωμό», επισημαίνει σε ανακοίνωση Τύπου η περιφερειακή παράταξη «Ορίζοντες Ηπείρου».
«Τελευταίο θύμα-τονίζει- είναι η ευρύτερη περιοχή των Κεντρικών Τζουμέρκων. Ένας δρόμος που δεν πρόλαβε καλά-καλά να παραδοθεί στους κατοίκους των Δήμων Κεντρ. Τζουμέρκων και Γ. Καραϊσκάκη της ορεινής Άρτας και συγκεκριμένα ο δρόμος που συνδέει τα χωριά Καστανιά- Τετράκωμο, βρίσκεται από σήμερα το πρωί σε τραγική κατάσταση (έργο της Περιφέρειας).
Και σαν να μην έφτανε αυτό, μετά το χωριό Αθαμάνιο προς Αγία Κυριακή και συγκεκριμένα στον οικισμό Καρακάδες Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων, η πλαγιά του βουνού… ξημέρωσε στο δρόμο, δημιουργώντας μεγάλες ζημιές, μεταξύ άλλων, και σε περιουσίες κατοίκων της περιοχής. Συγκεκριμένα δύο κατοικίες και τρεις στάβλοι είναι έτοιμοι να καταρρεύσουν το αργότερο μετά την επόμενη νεροποντή.
Η Περιφέρεια και εδώ σε συνεργασία με την προηγούμενη Δημοτική Αρχή της περιοχής, έταξαν, διέθεσαν χρήματα, όμως αυτά κάπου “λοξοδρόμησαν”. Ο χειμώνας είναι μπροστά και οι Ηπειρώτες την πληρώνουν πλέον και με καταστροφή των περιουσιών τους! Ευχόμαστε να μη θρηνήσουμε θύματα.
ΥΓ1: Ευχαριστούμε το εκλεγμένο μέλος της Περιφερειακής Ενότητας των Οριζόντων Ηπείρου νομού Άρτας, Απόστολο Τυρολόγο, για την τεκμηριωμένη παρουσίαση των γεγονότων.
ΥΓ2: Οι φωτο αποτυπώνουν την κατάρρευση, το ρήγμα στο δρόμο και τον κίνδυνο των ιδιωτικών περιουσιών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ