Σε χωριό των Κεντρικών Τζουμέρκων σημειώθηκε η σύλληψη και η βεβαίωση προστίμου ύψους 5.000 ευρώ από την αστυνομία σε ιδιοκτήτη καφενείου.
Το εν λόγω κατάστημα λειτουργούσε ανελλιπώς το τελευταίο διάστημα, κάτι που μάλλον προκάλεσε το κοινό περί δικαίου αίσθημα, τη στιγμή που συνολικά οι επιχειρήσεις παντός είδους στην ευρύτερη περιοχή παραμένουν κλειστές, τηρώντας τους νόμους κατά της διασποράς του κορωνοϊού. Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, εκτός από το πρόστιμο στον ιδιοκτήτη, επιβλήθηκαν και 300 ευρώ σε πελάτη.
Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, ο συγκεκριμένος θαμώνας δεν έτρεχε όσο γρήγορα οι υπόλοιποι. Κι αυτό διότι, όπως έγκυρες πηγές αναφέρουν, στη θέα των αστυνομικών μια ντουζίνα κόσμος σκόρπισε τρέχοντας μέσα στα χωράφια.
«Έτρεχαν όλοι προς κάθε κατεύθυνση και οι περισσότεροι σε χωράφια και πρασιές προκειμένου να αποφύγουν τις επιπτώσεις», περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας του γεγονότος. Τελικά στην τακτική «θα κάνω ντου βρέ πονηρή…» της αστυνομίας, εφάρμοσαν την τεχνική «όπου φύγει-φύγει» και …κέρδισαν 3.600 ευρώ. Πώς; Τόσα θα ήταν συνολικά τα 300άρια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ