Ο Χρήστος Γιώτης αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής στις εκλογές για την εκπροσώπηση των εργαζομένων στο Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Άρτας.
Η εκλογή του ως αιρετού σηματοδοτήθηκε από την μεγάλη αποδοχή και εμπιστοσύνη που κατέδειξαν με την ψήφο τους οι εργαζόμενοι προς το πρόσωπό του καθόσον συγκέντρωσε 243 σταυρούς προτίμησης, δηλαδή πάνω από το 50% του εκλεκτορικού σώματος.
Πιο αναλυτικά για την θέση του εκπροσώπου των εργαζομένων στο ΔΣ του νοσηλευτικού ιδρύματος ψήφισαν 413. Έγκυρα ήταν 392 ψηφοδέλτια, 11 βρέθηκαν άκυρα και 10 λευκά. Ο Χρήστος Γιώτης, έλαβε 243 ψήφους, ο Λάμπρος Ευαγγέλου 109 και 40 η Αγγελική Κώτση, που ήταν επίσης υποψήφιοι για την ίδια θέση.
Την ίδια μέρα διεξήχθησαν εκλογές και για τον εκπρόσωπο των ιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο. Στην καταμέτρηση που έγινε οι Νίκος Λαγός και Ιωάννης Τσιρώνης, ισοψήφησαν, λαμβάνοντας από 19 σταυρούς προτίμησης ο καθένας, οπότε η αγωνία για την τελική εκλογή παρατείνεται.
Για την θέση εκπροσώπου ιατρών στο Διοικητικό Συμβούλιο υποψήφιοι ήταν ακόμη οι: Σπύρος Ντούτσης (έλαβε 18 ψήφους) και Γιώργος Παπακίτσος (έλαβε 7), ενώ καταμετρήθηκαν 8 άκυρα και 2 λευκά ψηφοδέλτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ