ΤΑ ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την συνάδελφο, Μαρία Παπαθεοδώρου, όπως στις τρεις ακόμα αδερφές της και τη μητέρα της, εκφράζει η εφημερίδα μας, για τον θάνατο του πατέρα της.
Ο Κώστας Παπαθεοδώρου υπήρξε ένας ιδανικός οικογενειάρχης, που με πράγματι σκληρή δουλειά κατάφερε να αναθρέψει τα τέσσερα κορίτσια του χωρίς στερήσεις. Κυρίως όμως να εμφυσήσει την αγάπη, το ήθος, την αξιοπρέπεια, τον σεβασμό προς τον συνάνθρωπο.
Αυτό που τον διέκρινε ήταν η δημιουργικότητα, πορεύτηκε με ειλικρίνεια, ασίγαστο πάθος για ζωή, με αξίες που ολοένα και σπανίζουν. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, φιλικός, οικείος, ευπροσήγορος, συνετός, προσηνής, έτσι όπως ακριβώς χαράσσεται στη μνήμη των δικών του ανθρώπων, φίλων και γνωστών. Στην πολυαγαπημένη του σύζυγο Πόπη και στα τέσσερα κορίτσια του, την Μαρία, την Χριστίνα, την Άντζελα, την Κάτια, αυτό που έχουμε μόνο να πούμε είναι πως ο πόνος πολύ δύσκολα φεύγει και πως μοναδική παρηγοριά είναι η μνήμη. Να ζήσετε για να τον θυμάστε.