ΤΟ παραλάβαμε και όντως είναι όχι μόνο χρηστικό αλλά και καλαίσθητο.
Ο λόγος για το «Ημερολόγιο 2021» που μάς χάρισε ο Δικηγορικός Σύλλογος που στο εμπροσθόφυλλό του φιλοξενεί μια εκπληκτική γκραβούρα του Γεφυριού της Άρτας. Είμαστε σχεδόν βέβαιοι πως έπεσε… δάκτυλος του προέδρου, Μιχάλη Νικολάου, που πλην των άλλων διακρίνεται για το γούστο και την λατρεία του προς το απίθανο και το ωραίο.
Αλλά δεν είναι η μοναδική που διανθίζει τις σελίδες. Υπάρχουν κι άλλες, και όπως διαβάζουμε σε σημείωση «συμπεριλαμβάνονται στη συλλογή του Φώτη Βράκα» του πολύτιμου δηλαδή συνεργάτη του «Τ», με την προσθήκη: «Χαρακτικά της Άρτας από τον 15ο έως τον 19ο αιώνα». Ως εκ τούτου προσλαμβάνει συλλεκτική αξία, γι’ αυτό και διπλά ευχαριστούμε τον Δικηγορικό Σύλλογο για το ανεκτίμητο δώρο.
Στις σελίδες ο κάτοχος του «Ημερολογίου 2021» μπορεί επίσης να βρει όλα τα τηλέφωνα, κινητά και σταθερά, των δικηγόρων και των ασκούμενων της Άρτας, τις διευθύνσεις των γραφείων τους, καθώς τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις των δικαστικών επιμελητών του Πρωτοδικείου, των υπηρεσιών των Δικαστηρίων (μόνο σταθερά φυσικά), αλλά και των συμβολαιογράφων, συν Υποθηκοφυλακεία – Κτηματολογικά Γραφεία. Μιλάμε για πολύ καλή δουλειά που είναι άξια συγχαρητηρίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here