«Με επιτυχία-τονίζεται σε ανακοίνωση Τύπου της ΝΕ Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία- ολοκληρώθηκε σήμερα 30 Δεκεμβρίου, η συλλογή τροφίμων που πραγματοποιήσαμε τις προηγούμενες ημέρες προκειμένου να μοιραστούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων σε όσους/ες έχουν ανάγκη».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται: «Η κοινωνία μας, σε αντίθεση με την κυβέρνηση, έδειξε αξίες και ιδανικά, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα και δείχνοντας την αλληλεγγύη της μέσα στην πανδημία.

Η πανδημία γίνεται πρόσχημα για την προώθηση ενός συνολικού πακέτου νομοθετημάτων που ξηλώνουν την κοινωνική ασφάλιση, την κατοχύρωση της εργασίας και το κοινωνικό κράτος και ξεπουλάνε το δημόσιο συμφέρον σε κάθε του μορφή. Υλοποιούν ένα συγκεκριμένο σχέδιο που ευνοεί τους λίγους και ισχυρούς και πλήττει τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που συντρίβεται μεταξύ της μεγάλης απώλειας εισοδημάτων και της διόγκωσης νέων χρεών. Η αγανάκτηση και τα αδιέξοδα που παράγει η διπλή κρίση πρέπει να μετατραπούν σε ένα νέο πολιτικό προοδευτικό σχέδιο για το μέλλον.

Εν μέσω υγειονομικής και οικονομικής κρίσης, η αλληλεγγύη αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η καλύτερη απάντηση απέναντι στην κυβερνητική αναλγησία και αδιαφορία.

Η αλληλεγγύη δεν μπαίνει σε καραντίνα. Στέλνουμε εμπράκτως ένα μήνυμα αλληλεγγύης στους ανθρώπους που τώρα, όσο ποτέ άλλοτε, μας έχουν ανάγκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα συνεχίσει να παλεύει για τα απαραίτητα μέτρα στήριξης της δημόσιας υγείας και της κοινωνίας. Για να σταματήσουμε την καταστροφή που φέρει πια τη σφραγίδα του ίδιου του κ. Μητσοτάκη. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και σε όλες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ