Παρέμβαση προς τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, μέσω επιστολής, προκειμένου να υπάρξει άμεση στελέχωση της Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας Άρτας (ΔΟΥ), με το απαραίτητο προσωπικό ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της.
Με την επιστολή του ο δήμαρχος μεταφέρει τις σοβαρές ελλείψεις στο προσωπικό, που δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία της υπηρεσίας, στην προσπάθειά της να εξυπηρετήσει τους συναλλασσόμενους.
«Ειδικότερα για την ΔΟΥ Άρτας – επισημαίνει – έχει καθοριστεί από την διοίκηση ένας απαραίτητος αριθμός προσωπικού 46 ατόμων, ωστόσο στην υπηρεσία σήμερα καλύπτουν την οργανική τους θέση συνολικά 42 υπάλληλοι, από τους οποίους εξυπηρετούν το κοινό 33. Επιπλέον, μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους, προβλέπεται η συνταξιοδότηση 14 υπάλληλων.
Επομένως, η ενίσχυση της ΔΟΥ Άρτας με προσωπικό, κρίνεται επιβεβλημένη ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις ανάγκες που επιτάσσει η σωστή λειτουργία της οικονομικής υπηρεσίας.
Η παρέμβαση αυτή έρχεται σε συνέχεια των αιτημάτων των υπαλλήλων της ΔΟΥ και της ομόφωνης στήριξης του αιτήματός τους από το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, για την άμεση στελέχωση της υπηρεσίας με το αναγκαίο προσωπικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ