Αδικαιολόγητη ως προς την αγοραστική κίνηση είναι η συγκέντρωση κόσμου στο κέντρο της πόλης κατά το τελευταίο δεκαήμερο.
Σύμφωνα με στοιχεία του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, μόλις το 30% των επιχειρήσεων έχει ανοίξει στη βάση εφαρμογής του «ραντεβού παράδοσης» (click away), με τον τζίρο τους, σε σύγκριση με την ίδια εβδομάδα πέρυσι, να είναι μειωμένος κατά 90%. «Η απορία, λοιπόν, και η δική μας είναι ότι αναλογικά ο αριθμός πολιτών που κινείται επί του κέντρου της πόλης είναι πολύ μεγάλος χωρίς η παρουσία τους αυτή να μεταφράζεται σε ραντεβού για αγορές», επισήμανε ο πρόεδρος, Δημήτρης Χουλιάρας (φωτο).
Ο ίδιος παράλληλα παρατήρησε ότι «αρκετός κόσμος επιλέγει πια το κέντρο για το ημερήσιο περπάτημά του», προσθέτοντας: «Είναι κάτι που πρέπει να προσεχθεί απ’ όλους μας. Όπως και η συγκέντρωση πολιτών έξω από καφέ σε κεντρικά σημεία. Δεν θέλει κανείς να γυρίσει μπούμερανγκ η διαδικασία αυτή για την υγεία των πολιτών, ούτε βέβαια για τις επιχειρήσεις μας με το ενδεχόμενο ενός παρατεταμένου lock down». Τα λέει μεν ο Εμπορικός Σύλλογος, τα λέει όμως και ο λαός. Ποιός όμως τον ακούει;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ