Την φορολογική υπαγωγή των Τοπικών Κοινοτήτων Αγνάντων και Κτιστάδων Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων από την ΔΟΥ Ιωαννίνων, στην αντίστοιχη της Άρτας, ζητά ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ Γιώργος Στύλιος, από τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.
Σε σχετική ανακοίνωση του πολιτικού του γραφείου, σημειώνεται: «Ο βουλευτής επισήμανε με σχετική αναφορά που κατέθεσε προς τον υπουργό τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω αποστάσεως οι κάτοικοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν από τις Διοικητικές Υπηρεσίες. Ο κ. Στύλιος επικεντρώθηκε στα προβλήματα των ελεύθερων επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, δεδομένου ότι συχνά δημιουργούνται σημαντικά ζητήματα στις συναλλαγές με τον ΕΦΚΑ, το Επιμελητήριο, τα Δικαστήρια και κάθε είδους δημόσια υπηρεσία.
Επισήμανε, επίσης, στον υπουργό ότι η απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό λόγω της πανδημίας του covid-19, έχει στερήσει από τους κατοίκους των εν λόγω Τοπικών Κοινοτήτων τη δυνατότητα μετακίνησης εντός του νομού Άρτας, γεγονός που συνεπάγεται ιδιαίτερες πρακτικές δυσκολίες στην καθημερινότητά τους.
Η μεταφορά από τη ΔΟΥ Ιωαννίνων των Τοπικών Κοινοτήτων Αγνάντων και Κτιστάδων στη χωρική αρμοδιότητα της ΔΟΥΆρτας είναι ένα αίτημα εξορθολογισμού της δημόσιας διοίκησης», ανέφερε ο ίδιος και καταλήγοντας, ζήτησε από τον υπουργό, διαρκή ενημέρωση για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ