ΠΟΤΕ βέβαια δεν έπαψε να ασκεί τα καθήκοντά του ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, εξαιτίας της εκτομής σκωληκοειδίτιδας, στην οποία υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Άρτας, όμως η φυσική του παρουσία στο Δημαρχείο αναμένεται μετά τα Χριστούγεννα.
Για τις ανάγκες των άμεσων κατευθύνσεων, ενόψει βεβαίως και των Χριστουγέννων, χρήσιμο εργαλείο αποτέλεσε και η τηλεργασία με τους άμεσους συνεργάτες, καθόσον τα θέματα τρέχουν. Μόνο που δεν ξέρουμε αν κρίθηκε απαραίτητο να στηθεί κάποιο «βαν» ώστε να έχει άμεση εικόνα μετά και τις τελευταίες πινελιές του στολισμού της πόλης. Ωστόσο και γι’ αυτό υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος. Το όνομα αυτού Χρήστος Κεμανετζής που τελευταία έχει… κατοικοεδρεύσει σε πλατείες, δρόμους και πεζοδρόμους για τις ανάγκες μεταφοράς των εικόνων.
Καραντίνα γαρ αλλά αξιοποιώντας την τεχνολογία η πόλη θα βρίσκεται στο… πιάτο μας. Δήμαρχε μην ανησυχείς ακολούθησε το πρόγραμμα ανάρρωσης που σού είπαν οι γιατροί, διότι για το Χριστουγεννιάτικο αλλά και τα λοιπά θέματα όλα βλέπουμε να βρίσκονται υπό έλεγχο.
ΥΓ: Ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον γιατρό – χειρουργό, Παύλο Στασινό, για την επιτυχημένη επέμβαση, το νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό για την επιστημονική μεν αλλά και την ανθρώπινη αντιμετώπιση του ίδιου όσο και του συνόλου των νοσηλευομένων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ