ΕΙΝΑΙ αλήθεια αυτό που μάς μεταφέρεται από γυναίκες, οι οποίες τηλεφωνούν για ραντεβού στο νοσοκομείο ώστε να κάνουν μαστογραφίες;
Τί μάς λένε; Μάς λένε ότι τηλεφωνώντας στην αρμόδια γραμματεία παίρνουν την απάντηση πώς δεν κλείνουν ραντεβού για το 2021! Αν όντως είναι έτσι, υποθέτουμε ότι επανερχόμαστε στα παλιά. Τότε δηλαδή που είχαν σταματήσει οι μαστογραφίες.
Ψάξαμε το θέμα και οι πρώτες πληροφορίες που πήραμε είναι ότι δεν υπογράφονται εφημερίες και πως εμφανίζεται διευθυντής, ο οποίος μπλοκάρει την λειτουργία του μαστογράφου. Από πού έως πού αλήθεια διευθυντής ασκεί τέτοιες εξουσίες τη στιγμή που στο νοσοκομείο υπάρχει διοίκηση, δημιουργεί μεγάλη απορία η οποία είναι καλό να απαντηθεί. Όχι σε μας αλλά στις 80 περίπου γυναίκες που μέχρι τώρα εμπιστεύονταν τον συγκεκριμένο ευαίσθητο έλεγχο υγείας στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του νοσοκομείου. Διότι δεν διαθέτουν όλες τα αναγκαία χρήματα για μαστογραφίες σε ιδιωτικά κέντρα.
Χώρια ότι μόνο καλά λόγια ακούγονται για την Ιωάννα Γιαννοπούλου που έρχεται μια φορά την εβδομάδα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων για να κάνει γνωματεύσεις. Μπορεί μεν η κ. Γιαννοπούλου να έρχεται μια φορά την εβδομάδα, όμως μαστογραφίες έως τώρα γίνονται Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή και μόλις συγκεντρώνονται είναι η ίδια που κάνει τις γνωματεύσεις, δίνοντας άρτια επιστημονικά απαντήσεις. Κι όμως, όπως πληροφορούμαστε, δέχεται… τρικλοποδιές από τον ίδιο που για άγνωστους σε μάς λόγους μπλοκάρει τις μαστογραφίες.
Αν δεν κάνουμε λάθος το θέμα συζητήθηκε στο γραφείο του διοικητή όταν είχε επισκεφθεί το νοσοκομείο ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ (Υγειονομική Περιφέρεια), Γιάννης Καρβέλης, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- ζήτησε εξηγήσεις για τα επισυμβαίνοντα.
Μήπως πρέπει κάποιοι φορείς εκ των έσω να του ψιθυρίσουν κάνα δυό λογάκια και όχι μόνο για τρικλοποδιές αλλά και για τις γυναίκες που βλέπουν ότι η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο; Μήπως να του πουν επίσης πως απέναντι στην ιδιότυπη κατά πως φαίνεται ασυλία αυτουνού που μπλοκάρει την λειτουργία του μαστογράφου, θα πρέπει να πάρει θέση ο ίδιος (δηλαδή ο κ. Καρβέλης);

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ