ΔΕΝ έχει τέλος η γραφειοκρατία προκειμένου να εγκατασταθεί το γεωτρύπανο που θα δώσει στοιχεία στο ΕΜΠ (Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο) για την υπόγεια σήραγγα με την οποία προβλέπεται η σύνδεση Θεοδωριάνων και Μελισσουργών.
Αρχικά απαιτήθηκε η έγκριση του Δασαρχείου, κατόπιν η αντίστοιχη από αρμόδια υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας, ακολούθησαν οι Εφορείες Αρχαιοτήτων Άρτας και Ιωαννίνων και σαν να μην έφταναν αυτές ζητούνται άδειες για χρήσεις γης από Πολεοδομία Δήμου Αρταίων και Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Κοιλάδας Αχελώου, Αγράφων και Μετεώρων. Μιλάμε δηλαδή για έξι μέχρι τώρα υπηρεσίες και Κύριος οίδε αν θα εμφανιστούν κι άλλες!
Καλά όλες οι άλλες… ας πούμε ότι είτε άμεσα είτε έμμεσα εμπλέκονται, ο Δήμος Αρταίων τί δουλειά μπορεί να έχει στα Τζουμέρκα; Τέλος πάντων ο Δήμος Κεντρ. Τζουμέρκων τις έχει μέχρι στιγμής όλες στα χέρια του, απ’ ότι μάς αναφέρει ο δήμαρχος, Χρήστος Χασιάκος, πλην Πολεοδομίας και Εθνικού Πάρκου. Μόνο που βρισκόμαστε ήδη εν μέσω χειμώνα και έως ότου καταφτάσουν και οι άλλες δύο όλο και περισσότερο θα πλησιάζουμε στην καρδιά του.
Επομένως είναι ορατός ο κίνδυνος να συμβεί αυτό που φοβόταν ο καθηγητής του ΕΜΠ, Τζουμερκιώτης στην καταγωγή, Δημήτρης Καλιαμπάκος. Να είναι αδύνατο δηλαδή να γίνονται εργασίες ως απότοκο των καιρικών φαινομένων και να φτάσουμε στην άνοιξη. Αν το καταφέρει κι αυτό η γραφειοκρατία να την… αποθεώνουμε για μια ακόμα φορά! Κρίμα, πολύ κρίμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ