Στο πλευρό των ευάλωτων κοινωνικά δημοτών στέκονται Φορείς της Άρτας, που έγιναν μια «αγκαλιά» για να κάνουν αυτά τα ιδιαίτερα Χριστούγεννα καλυτέρα σε συμπολίτες μας.

Στην πρωτοβουλία του Δήμου Αρταίων συστρατεύθηκαν η Ιερά Μητρόπολη Άρτας, η Ιερά Μητρόπολη Νικοπόλεως & Πρεβέζης, το Παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Άρτας, το Επιμελητήριο Άρτας, ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας, ο Σύλλογος Εστίασης Διασκέδασης Άρτας και ο Σύλλογος Κρεοπωλών Άρτας, δημιουργώντας μια ισχυρή αλυσίδα αλληλεγγύης.

Ειδικότερα χθες το πρωί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων, στο Παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού Άρτας, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Άρτας στον Άγιο Δημήτριο και στο νέο Παιδικό Σταθμό στους Κωστακιούς πραγματοποιήθηκε συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών, με την ανταπόκριση του κόσμου να είναι συγκινητική.
Δήλωση Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας και Πρόνοιας, Χριστόφορο Σιαφάκα.

« Ως Δήμος και με την σαφή εντολή του Δημάρχου, προσπαθούμε κάθε ημέρα να είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας σε ανάγκη. Αυτή η προσπάθεια μεγαλώνει αυτές τις Άγιες Ημέρες. Ευχαριστούμε θερμά τους φορείς και τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σ ΄αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους Μητροπολίτες, στους Προέδρους και εκπροσώπους των Φορέων που απέδειξαν για άλλη μια φορά, πως η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός είναι η απάντηση στη σημερινή δύσκολη συγκυρία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ