ΜΕΤΑ από αξιολόγηση επί των προϋποθέσεων νέων που θέτει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», οι τέσσερις από την Άρτα είναι πλέον πανέτοιμοι για την δράση «Βαδίζοντας στα Αχνάρια του 1821».
Η διαδικασία επιλογής από το Δήμο ολοκληρώθηκε ήδη, θυμίζοντας ότι οι υποψήφιοι πρέπει να είναι από 19 έως 21 ετών, να έχουν απολυτήριο λυκείου, να διαθέτουν πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής γλώσσας Γ1/C1 και πιστοποιημένη γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας (εκτιμάται ως προσόν).
Αιτήσεις συμμετοχής υπέβαλαν συνολικά εννιά νέοι και μετά την εξέταση των δικαιολογητικών επιλέχθηκαν τρία κορίτσια και ένα αγόρι, ήτοι: Ανθούλα Γείτονα, 19 ετών, από Άγιο Σπυρίδωνα. Σοφία Μητρογιώργου, 19 ετών από Άρτα. Ελένη Κολιοπάνου, 20 ετών από Άρτα. Χρυσόστομος Νικολάου, 19 ετών από Ανέζα.
Οι 200 συνολικά νέοι απ’ όλη την Ελλάδα, σε πέντε ομάδες των 40 ατόμων, θα περιηγηθούν την Ευρωπαϊκή Ήπειρο σε ξεχωριστές διαδρομές διάρκειας 15 ημερών η καθεμιά, που θα λειτουργήσουν ως πρεσβευτές. Οι διαδρομές ακολουθούν θεματικές ενότητες που συνθέτουν την πορεία πριν και μετά την Επανάσταση του 1821.
Πλην της Ελλάδας ελπίζουμε και ευχόμαστε να αναδειχθούν άξιοι πρεσβευτές και της Άρτας που διακρίνεται για την μεγάλη προσφορά στην αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ