Με την παρούσα το Δ. Σ. του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το πρόσωπο του κου Δημητρίου Τομπουλίδη, ο οποίος συνεχώς και ακούραστα προσφέρει όχι μόνο ηθικά αλλά και υλικά την πολύτιμη βοήθειά του στη βιβλιοθήκη του Συλλόγου μας.
Ο κ. Δ. Τομπουλίδης όχι μόνο δώρισε στη βιβλιοθήκη πάνω από 3.500 τίτλους βιβλίων που αφορούν την ιστορία και λαογραφία των Ελλήνων του Πόντου και της Μικράς Ασίας, αλλά και χρηματοδότησε την πλήρη ανακαίνιση του χώρου του βιβλιοστασίου και του αναγνωστηρίου, ώστε να ανταποκρίνονται στα σύγχρονα πρότυπα. Κατόπιν τούτου ο Σύλλογός μας τον ονόμασε επίτιμο μέλος και ευεργέτη του.
Ως ελάχιστη, δε, ένδειξη ευγνωμοσύνης στο πρόσωπό του, ο Μ/Φ Σύλλογος Άρτης “Ο ΣΚΟΥΦΑΣ” δίνει το όνομά του στην κεντρική αίθουσα της Βιβλιοθήκης του, η οποία από τούδε και στο εξής θα ονομάζεται «Αίθουσα Δημήτριος Τομπουλίδης», φέροντας και σχετική ένδειξη.
Ο κ. Δ. Τομπουλίδης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος που δεν ξεχνά τον τόπο των παιδικών του χρόνων και δείχνει πάντα εμπράκτως αλλά διακριτικά και αθόρυβα την μεγάλη, διαρκή και ανιδιοτελή αγάπη του για τον ιστορικό μας Σύλλογο και ειδικότερα για τον χώρο της Βιβλιοθήκης.
Τον ευχαριστούμε από καρδιάς γι’ αυτό το δώρο ζωής για τη Βιβλιοθήκη μας και ταυτόχρονα βάζουμε έναν ιερό σκοπό : να πληθαίνουν τα ράφια της με αφιερώματα και δημοσιεύματα γύρω από τον Πόντο και ιδιαίτερα γύρω από ό,τι αναφέρεται στην τοπική ιστορία.
Με εκτίμηση από το Δ.Σ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here