ΜΕ τον συνδυασμό του δημάρχου Αρταίων, Χρήστου Τσιρογιάννη «Αρτινών Συνεργασία», θα συνεργάζεται στο εξής ο πρόεδρος Κεραματών, Δημήτρης Κατσαρός και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, Μιχάλης Μακρής και Λαμπρινή Μπασιούκα.
Και οι τρεις εκλέχθηκαν με τον συνδυασμό «Δημοτική Αναγέννηση», επικεφαλής της οποίας είναι η Τζένη Ταπραντζή – Κοίλια, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι στο χωριό Κεραμάτες ο δήμαρχος δεν είχε «κατεβάσει» ψηφοδέλτιο. Για «αγαστή συνεργασία που μέχρι τώρα έχουμε» έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο facebook, ο Χρήστος Τσιρογιάννης, η οποία επισφραγίζεται με τα… χέρια που έδωσαν στη συνάντησή τους.
Στη συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου συμμετείχαν και οι τρεις συνεργαζόμενοι, οι οποίοι απ’ ότι όλα δείχνουν προσχωρούν στον συνδυασμό του, γι’ αυτό διόλου απίθανο να τους δούμε να κατέρχονται ως υποψήφιοι μαζί του στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
Στην ίδια ανάρτηση φιλοξενείται και δήλωση του προέδρου Κεραματών, στην οποία αναφέρει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο κ. Χρήστο Τσιρογιάννη για την άριστη συνεργασία που έχουμε στην κοινότητά μας, όπως ακόμα και όλες τις υπηρεσίες του Δήμου μας. Μέσα στις δύσκολες στιγμές που όλοι βιώνουμε, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με την Δημοτική Αρχή, έχοντας πάντα ως γνώμονα το συμφέρον της τοπικής μας κοινότητας».
«Τους ευχαριστώ και τους καλωσορίζω στην “Εθνική Άρτας», δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Τσιρογιάννης και πρόσθεσε: «Μετά και απ’ αυτή την συνεργασία που παίρνει επίσημα χαρακτηριστικά, αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη ότι για την πρόοδο του τόπου μας δεν χωρούν χρώματα και κόμματα. Η τοπική αυτοδιοίκηση, η Άρτα, η “Εθνική Άρτας” μάς ενώνει όλους».
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα στον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» είχαν προσχωρήσει από τον συνδυασμό «Πολίτες με Όραμα» του Γιώργου Μπαλάγκα ο Κώστας Μάρος και από τον αντίστοιχο «Γέφυρα στο Μέλλον» του Γιάννη Παπαλέξη η Χριστίνα Σπάκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ