ΜΕΤ’ εμποδίων μεν, αλλά συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες από τον ανάδοχο του έργου κατασκευής κυκλικού κόμβου στη θέση Ελεούσα επί της εθνικής οδού Άρτας – Ιωαννίνων (στο ύψος των Νέων Εργατικών Κατοικιών).
Λέμε «μετ’ εμποδίων», διότι ό,τι στραβό κι ανάποδο υπάρχει βρέθηκε ακριβώς κάτω και δίπλα από τον υπό κατασκευή κόμβο. Τουτέστιν δίκτυα νερού, τηλεπικοινωνιών, ΔΕΗ και πάει λέγοντας. Με δυο λόγια ένεκα της – εκτός των άλλων – επικίνδυνης προχειρότητας ήταν αδύνατο να ξεκινήσουν εργασίες. Και το πλέον τραγικό; Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν περιλαμβάνονταν στη μελέτη, η οποία τελικά εκπονήθηκε από την αρχή κι έτσι μπήκαν οι… μπουλντόζες.
Σύμφωνα με την συμβατική υποχρέωση, το έργο θάπρεπε να παραδοθεί τέλος του έτους. Όμως πάλι καλά, λέμε εμείς, διότι θα δούμε έτοιμο τον κυκλικό κόμβο στο πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους. Με διευθετημένες φυσικά όλες τις κακοτεχνίες και εν μέρει ατασθαλίες όσων είχαν εργαστεί για την εγκατάσταση των δικτύων.
Προκειμένου να μη χαθεί χρόνος, την αποκατάσταση των διαπραχθέντων προχειροτήτων ανέλαβε ο ανάδοχος του έργου, Χρήστος Παπάζογλου. Διαφορετικά για κόμβο θα μιλούσαμε και κόμβο δε θα βλέπαμε λόγω παλιών «αμαρτημάτων»…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ