ΤΗΝ αγωνία και την αγανάκτηση των αυτοαπασχολούμενων και μικρών εμπόρων από το κλείσιμο των καταστημάτων, μετέφερε με παράσταση διαμαρτυρίας ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας.
Διατυπώθηκε η απαίτηση προς την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα στήριξης, όπως το επίδομα ειδικού σκοπού καθώς και την επαναφορά του αφορολόγητου ορίου στα 12.000 ευρώ κι ακόμα: Να παρθούν μέτρα για την επιδότηση της ασφάλισης όσο διαρκεί η πανδημία, για διαγραφή μέρους χρεών των συναδέλφων τους, για αναστολή πλειστηριασμών και κατασχέσεων. Ζητήθηκε, επίσης, η θωράκιση του συστήματος υγείας καις των δομών στο νομό, ενώ παράλληλα επιδόθηκε ψήφισμα με όλα τα αιτήματα.
Από τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου τονίστηκε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν ώστε – όπως επισημαίνεται – να αναδειχθούν οι τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης «που αφήνει εντελώς απροστάτευτους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους. Παράλληλα να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα για τα αιτήματά μας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ