Ανακοίνωση εξ αφορμής πληροφοριών, για επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού, μεταξύ των μελών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, η οποία συνεδρίασε από 4 έως 6 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο της ποιμαντικής και ατομικής ευθύνης, για αποφυγή διάδοσης του covid-19 και για πρόληψη έκθεσης συνανθρώπων σε κίνδυνο ασθενείας, εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Άρτης.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση την περασμένη Πέμπτη 12 Νοεμβρίο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Άρτης, κ. Καλλίνικος, ο οποίος τυγχάνει μέλος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της 164ης Συνοδικής Περιόδου (2020 – 2021), καθώς και ο οδηγός του, κ. Νικόλαος Ψυχογιός, ο οποίος μεταφέρει στην Αθήνα τον Σεβασμιώτατο, για τα Συνοδικά του καθήκοντα, υπεβλήθησαν αυτοβούλως, σε τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού και ευρέθησαν αρνητικοί.
Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης, ευχαριστεί το Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για την εξέταση και εύχεται υπέρ του Διοικητού, του διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι, με ψυχική γενναιότητα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης, για την επιτυχή αντιμετώπιση της φονικής πανδημίας, που ταλαιπωρεί την κοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here