47 Χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, το μήνυμα ότι το «Πολυτεχνείο ζει στους αγώνες κάτω από όλες τις συνθήκες, ακούστηκε δυνατά και με παλμό, στην μαζική και μαχητική εκδήλωση που οργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Άρτας με την συμμετοχή και του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας.

Από νωρίς το πρωί, συντεταγμένα τα σωματεία έφταναν στο χώρο της συγκέντρωσης. Στην ομιλία του Εργατικού Κέντρου που έγινε από το μέλος της Διοίκησης, Πάνο Κώτση, τονίστηκε ότι «Τα συνδικάτα και τα σωματεία, το οργανωμένο εργατικό κίνημα ξέρουν καλά πώς να διαδηλώνουν παίρνοντας ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία των εργαζομένων, για τη μη διάδοση της πανδημίας.
Κι αυτό το αποδείξαμε με την ιστορική Πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Σύνταγμα, και σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, με καλά οργανωμένες κινητοποιήσεις αλλά και εκδηλώσεις, στέλνοντας το μήνυμα της οργανωμένης απειθαρχίας. Άλλωστε, η προστασία της υγείας για τα συνδικάτα δεν αποτελεί “κόστος”, όπως συμβαίνει με την κυβέρνηση και τα αστικά κόμματα.»
Ακολούθησαν καταθέσεις στεφάνων από τον Δικηγορικό Σύλλογο Άρτας, και Το Εργατικό Κέντρο Άρτας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ