ΚΑΤΙ φαίνεται να κινείται στον ορίζονται για Επιχειρηματικό Πάρκο.
Πριν λίγες ημέρες υπήρξε συνάντηση στην οποία συμμετείχαν ο δήμαρχος Αρταίων, Χρήστος Τσιρογιάννης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Γιάννης Γκολομάζος, στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου και εκπρόσωποι του μελετητικού σχήματος, που έθεσαν επί τάπητος θέματα που αφορούν τις μελέτες.
Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι ετοιμάζονται τα τεύχη των μελετών κι όταν συνταχθούν οι οριστικές, θα ακολουθήσει διαγωνισμός. Απ’ ότι θυμούμαστε, η Περιφέρεια Ηπείρου είχε εγκρίνει κατά το παρελθόν ποσό ύψους 500.000 ευρώ κι επειδή ο διαγωνισμός μέχρι τώρα δεν έγινε είναι νομίζουμε εύλογο το ερώτημα: Εξακολουθεί να είναι εκταμιευμένο αυτό το ποσό ή μήπως θα χρειαστεί εκ νέου έγκριση;
Μαθαίνουμε, εξάλλου, ότι αναλαμβάνονται κάποιες κινήσεις στην κατεύθυνση να επανέλθει στον διάλογο μια παλαιότερη πρόταση για τον χώρο εγκατάστασης του Επιχειρηματικού Πάρκου, η οποία δεν είχε προχωρήσει λόγω αντιδράσεων από διάφορους κατοίκους. Κι αυτό γιατί κρίνεται πολύ καλύτερη από την έκταση στα «Κρεκούκια» Αμμοτόπου. Αυτό άλλωστε είναι που θέλει και επιθυμεί και ο επιχειρηματικός κόσμος. Την καλύτερη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ