Δύο αναφορές για την στελέχωση της ΔΟΥ Άρτας προς τον υπουργό Οικονομικών, κατέθεσε η βουλευτής του νομού και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη (φωτο).
Στην πρώτη αναφέρεται στο θέμα για την ανάγκη άμεσης στελέχωσης της ΔΟΥ Άρτας, αλλά και για ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας της. Προς τούτο επισυνάπτει υπόμνημα των υπαλλήλων της εν λόγω υπηρεσίας, επισημαίνοντας ότι: Ενόψει της επικείμενης συνταξιοδότησης σημαντικότατου αριθμού υπαλλήλων και ενώ ήδη τα περισσότερα τμήματα λειτουργούν οριακά, η ανάγκη νέων προσλήψεων και διενέργειας μετατάξεων – μεταθέσεων προς τη ΔΟΥ Άρτας είναι επιτακτική.
Η βουλευτής Άρτας ζητά από τον υπουργό Οικονομικών την άμεση εξέταση του υπομνήματος, την απάντηση και ενημέρωση για τις σχετικές ενέργειές του.
Στην δεύτερη αναφορά της που επίσης κατέθεσε προς τον υπουργό Οικονομικών, κάνει λόγο για την αναγκαιότητα διασφάλισης λειτουργίας Τελωνείου Άρτας, επισυνάπτοντας σχετική ανακοίνωση της 7ης Ένωσης Τελωνειακών Υπαλλήλων. Μέσω της αναφοράς αναδεικνύεται η ανάγκη πληρέστερης στελέχωσης του Τελωνείου ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εκπλήρωση της αποστολής του και σε καμία περίπτωση, πάντως, η αναστολή της λειτουργίας του.
Η βουλευτής Άρτας ζητά την άμεση εξέταση της ανακοίνωσης των Τελωνειακών υπαλλήλων, την απάντηση και ενημέρωση για τις σχετικές ενέργειές του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ