Για τρεις μήνες παρατείνονται τόσο η καταβολή του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (πρώην ΚΕΑ), όσο και του Επιδόματος Στέγασης.
Συγκεκριμένα, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αρταίων, ενημερώνει τους δικαιούχους του, ότι στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού, παρατείνεται για τρεις (3) μήνες η ισχύς των εγκριτικών αποφάσεων των προγραμμάτων Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και Επίδομα Στέγασης, οι οποίες θα έπρεπε να επανυποβληθούν εντός των μηνών: Νοέμβριος, Δεκέμβριος 2020 και Ιανουάριος 2021.
Πιο αναλυτικά , αν η αίτηση των δικαιούχων εγκρίθηκε:
Α) Τον μήνα Μάιο του 2020, θα έπρεπε να υποβάλλουν νέα αίτηση τον Νοέμβριο του 2020, αλλά λόγω της παράτασης θα πρέπει να υποβάλλουν την καινούργια αίτηση τον μήνα Φεβρουάριο του 2021.
Β) Τον μήνα Ιούνιο του 2020, θα έπρεπε να υποβάλλουν νέα αίτηση τον Δεκέμβριο του 2020, αλλά λόγω της παράτασης θα πρέπει να υποβάλλουν την καινούργια αίτηση τον μήνα Μάρτιο του 2021.
Γ) Τον μήνα Ιούλιο του 2020, θα έπρεπε να υποβάλλουν νέα αίτηση τον Ιανουάριο του 2021, αλλά λόγω της παράτασης θα πρέπει να υποβάλλουν την καινούργια αίτηση τον μήνα Απρίλιο του 2021.
Σε περίπτωση που υποβληθεί νέα αίτηση, τότε αυτή η εγκεκριμένη αίτηση θα ισχύσει κανονικά. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γραπτό μήνυμα στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει στην αίτηση, για την αυτόματη παράταση της ισχύος των αιτήσεων τους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ