Όλοι οι καλοί χωράνε

ΤΟ Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου αποδείχθηκε τελικά κάπως μικρό για την μεγάλη εκστρατεία παροχής δωρεάν ιατρικών υπηρεσιών προς τους κατοίκους του Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων από την αποστολή της Κινητής Ιατρικής Μονάδας του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».
Για του λόγου το αληθές σάς λέμε ότι προκειμένου ο παιδίατρος από τα Τζουμέρκα, Αντώνης Κοντός, να κάνει ηλεκτρονική συνταγογράφηση, παραχώρησε για τρεις ημέρες το γραφείο του ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας, Νίκος Τσέτης, οδοντίατρος. Τελικά είχε δίκιο ο λαός που έλεγε πως «όλοι οι καλοί χωράνε…».

Δεν έμειναν ικανοποιημένοι
ΔΕΝ έμειναν, απ’ ότι μαθαίνουμε, ικανοποιημένοι από τις ξενοδοχειακές παροχές στους ξενώνες που ενοικιάστηκαν οι 16 γιατροί και εννιά χειριστές ιατρικών μηχανημάτων που βρέθηκαν από την περασμένη Παρασκευή έως την Κυριακή στο Βουργαρέλι, μετέχοντας στην αποστολή της Κινητής Ιατρικής Μονάδας του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» για την δωρεάν προσφορά υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων.
Βέβαια, σύμφωνα με τα όσα μάς μεταφέρονται, στις έρευνες αγοράς που έκαναν επιτετραμμένοι του Ιδρύματος, έψαχναν για φτηνή διαμονή και γι’ αυτό ενδεχομένως – κατά το κοινώς λεγόμενο – την πάτησαν. Διότι γνωρίζουμε ότι το Βουργαρέλι διαθέτει πολύ καλούς ξενώνες.
Ενδεικτικό είναι κι αυτό που ακούσαμε. Ότι δηλαδή ρώτησαν τους ιδιοκτήτες τέτοιων ξενώνων και η απάντησή τους ήταν: «Εάν εμείς δεσμεύαμε τα δωμάτια τα Σαββατοκύριακα με 30 και 35 ευρώ θα μπαίναμε τόσο μέσα που στο τέλος θα τα κλείναμε…». Όλα τόσο πλούσια, στις τιμές των ξενώνων κόλλησαν κι εκείνοι;

Άριστη η φιλοξενία
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ικανοποιημένοι έμειναν από την φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχε ο Δήμος Κεντρ. Τζουμέρκων.
Το Σαββατόβραδο μάλιστα προς τιμήν της αποστολής της Κινητής Ιατρικής Μονάδας του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» παρατέθηκε δείπνο, ενώ παράλληλα προσφέρθηκαν εδέσματα από την τοπική παραδοσιακή κουζίνα και κυρίως πίτας. Τάχουν αυτά οι Τζουμερκιώτες.

Και ψυχίατρος
ΔΕΚΑ ΕΞΙ οι γιατροί στην αποστολή της Κινητής Ιατρικής Μονάδας του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο Βουργαρέλι και όλοι σχεδόν με διαφορετικές ειδικότητες. Μετείχε δηλαδή μέχρι και ψυχίατρος.
Αν μη τι άλλο χρησιμότερος όλων όχι μόνο… μέρες αλλά και έτη που διανύουμε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ