Οι Μελισσουργοί «έχασαν» τον ιερέα τους. Ο παπα Γιώργης Καρακίτσιος δεν βρίσκεται πια ανάμεσά τους. Άφησε αιφνίδια την τελευταία του πνοή την Κυριακή σε ηλικία 53 ετών, στο αγαπημένο του χωριό την ώρα που μάζευε σταφύλια για να βγάλει αργότερα το τσίπουρο.
Ο παπα Γιώργης διεκομίσθη άμεσα στο Κέντρο Υγείας του διπλανού χωριού Πράμαντα όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από εκεί η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άρτας για νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια της εκδημίας του εις Κύριον. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Τρίτη 2 το μεσημέρι και εν συνεχεία θα γίνει η ταφή του στους Μελισσουργούς που διακόνησε επί 27 συναπτά έτη.
Το άγγελμα του θανάτου σκόρπισε πολύ μεγάλη θλίψη στους ντόπιους που τον είχαν συντροφιά αλλά και παρηγοριά, όπως και σ’ όλους τους Μελισσουργιώτες όπου γης. Αφήνει πίσω την σύζυγό του που κατάγεται από τα Ρόκκα, τον γιο του Δημήτρη και δύο εγγόνια. Διακρίνονταν για την κοινωνικότητά του, την ζωντάνια, την αγάπη για την οικογένειά του και τον συνάνθρωπο.
Σε κοινωνικό επίπεδο, μάς αναφέρει συγχωριανός του, ήταν «έξω καρδιά», μετέχοντας σχεδόν σ’ όλες τις εκδηλώσεις, στις οποίες προσκαλούνταν.
Στο πένθος της οικογένειάς του, της εκκλησίας, των φίλων και όλων των Μελισσουργιωτών συμμετέχει και η εφημερίδα μας. Αιωνία του η μνήμη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here