Με απολογισμό δράσης για το ένα έτος της νέας θητείας, συνόδευσε ο δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, την ανακοίνωση των νέων αντιδημάρχων που ορίζονται σε κάθε τομέα για ένα χρόνο.
Ο αριθμός τους τελικά αυξάνεται από έξι σε οχτώ με δυο νέα πρόσωπα να παραλαμβάνουν…χαρτοφυλάκιο στην τρέχουσα θητεία της Δημοτικής Αρχής.
Την έκπληξη της παρουσίασης, αποτέλεσε η ανακοίνωση θέσης ευθύνης για τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο, όπως είπε ο κ. Τσιρογιάννης, Κωνσταντίνο Μάρο, εκλεγμένο με το ψηφοδέλτιο του Γιώργου Μπαλάγκα.
Αλφαβητικά οι οχτώ αντιδήμαρχοι μεταξύ των οποίων και εκείνοι που ανανεώθηκε η θητεία τους και άλλαξε ο τομέας ευθύνης, είναι:
Παντελής Κωλέτσος, αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθημερινότητας και Πρασίνου, αρμόδιος για την Δημοτική Ενότητα Φιλοθέης.
Νικόλαος Λιόντος, αντιδήμαρχος Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών και αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας.
Μάρος Κωνσταντίνος, αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας προστασίας και ανάδειξης Αμβρακικού Κόλπου και υπεύθυνος Δημοτικής Ενότητας Αμβρακικού.
Γεώργιος Μπουκουβάλας, αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, και εξυπηρέτησης του Πολίτη, αρμόδιος για Δημοτική Ενότητα Ξηροβουνίου.
Γιώργος Πανέτας, αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Εφαρμογών Έξυπνης Πόλης και Πολιτικής Προστασίας.
Χριστόφορος Σιαφάκας, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Εθελοντισμού, Παιδείας και Δια βίου Μάθησης, αρμόδιος για Δημοτική Ενότητα Βλαχερνών.
Δημήτρης Σφήκας, αντιδήμαρχος Έργων Ενέργειας, Χωροταξίας, Αστικής κινητικότητας και Δημοτικής Αστυνομίας, αρμόδιος για Δημοτική Ενότητα Αρταίων.
Κωνσταντίνος Χαρακλιάς, αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, υπεύθυνος για Δημοτική Ενότητα Αρταίων, πλην τοπικής Κοινότητας Άρτας (πόλη).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ