Σε κλιμάκωση δράσεων προχωρά το Εργατικό Κέντρο Άρτας, με κάλεσμα συμμετοχής συνδικάτων, εργαζομένων και πολιτών στις 3, 7 και 13 Οκτωβρίου, σε μια σύσκεψη, μια συγκέντρωση και ένα συλλαλητήριο αντίστοιχα.
Στόχος είναι να δοθεί δυναμική απάντηση – όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του – στην αντιλαϊκή επίθεση με το νόμο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων, τους όρους «γαλέρας» στους χώρους εργασίας, τις νέες αντιδραστικές ρυθμίσεις που περιορίζουν τα συνδικαλιστικά δικαιώματα (…).
«Στην προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει τα συνδικάτα στο γύψο, το λέμε για άλλη μια φορά, δεν πειθαρχούμε, δεν αναστέλλουμε την συνδικαλιστική δράση», τονίζει το Εργατικό Κέντρο Άρτας, δίνοντας τα εξής συγκεκριμένα αγωνιστικά ραντεβού: Σύσκεψη των Σωματείων το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, 7 το απόγευμα στο ΕΚΑ για την οργάνωση της πάλης. Συγκέντρωση καταδίκης της «Χρυσής Αυγής» Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 8 το βράδυ στην πλατεία Κιλκίς. Συλλαλητήριο 13 Οκτωβρίου 8 το βράδυ στην ίδια πλατεία «για μια μαζική και ενωτική απάντηση απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση για την προετοιμασία μιας νέας πανεργατικής κλιμάκωσης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ