Με ξεχωριστούς ομιλητές έντονης κοινωνικής αποτύπωσης και επιστημοσύνης θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Ενστάσεις» του δικηγόρου, Βαγγέλη Σακέλλιου.
Η βιβλιοπαρουσίαση θα γίνει την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 στον αύλειο χώρο της Γαρουφαλείου Στέγης του ιστορικού μουσείου του Συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ», απέναντι από την Παρηγορήτισσα.
Θα παρέμβουν και θα μιλήσουν ο γνωστός πανεπιστημιακός καθηγητής και υπουργός στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Πανούσης, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, σταθερός θιασώτης του δημόσιου χαρακτήρα του Πανεπιστημίου, ο διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Άρτας, Νίκος Μπιλανάκης με πλούσιο επιστημονικό έργο και καίριες επισημάνσεις για την τοπική (και όχι μόνο) κοινωνία και η γνωστή δικηγόρος, Κατερίνα Ρίζου. Συντονιστής θα είναι ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας, Μιχάλης Νικολάου.
Η σύνθεση, η ιδιότητα και το κύρος των ομιλητών συνηγορούν πράγματι για μια ξεχωριστή βραδιά την οποία ο «Τ» θα καταγράψει, αφού οι «Ενστάσεις» προκαλούν διάλογο και αντίλογο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ