Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ, Γιώργος Στύλιος (φωτο), ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς και μαθητές ότι θα πραγματοποιηθούν οι εγγραφές του πρώτου εξαμήνου για το εκπαιδευτικό έτος 2020-2021, στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΔΙΕΚ) Βοηθών Νοσηλευτικής του νοσοκομείου Άρτας.
Ο Γ. Στύλιος επισημαίνει ότι το αρχικό ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με το θέμα των εγγραφών και είχαν αναδείξει οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Άρτας, έχει επιλυθεί.
Ο ίδιος τονίζει: «Σε μια περίοδο όπου οι νέοι μας αναζητούν μια επαγγελματική διέξοδο, το ΔΙΕΚ του νοσοκομείου Άρτας, έχει δημιουργήσει μια παράδοση 25 ετών στην παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης. Ειδικότερα, και λόγω της πανδημίας του COVID 19, οι ανάγκες για προσλήψεις νέου νοσηλευτικού προσωπικού είναι ιδιαίτερα αυξημένες».
Καταλήγοντας ευχαριστεί την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας για την άμεση ανταπόκριση και την επίλυση του θέματος. Εύχεται στους καθηγητές του ΔΙΕΚ καλή δύναμη στο εκπαιδευτικό τους έργο και στους μαθητές επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους και άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ