Στην Άρτα θα βρίσκεται 7 Οκτωβρίου η πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.
Η επίσκεψη αφορά στον σχεδιασμό για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση. Την δέσμευση για την επίσκεψή της στο νομό είχε μεταφέρει στον δήμαρχο Αρταίων, Χρήστο Τσιρογιάννη, ο γενικός διευθυντής λειτουργίας της Επιτροπής, Αθανάσιος Κανταρτζής, όταν στις αρχές Αυγούστου συναντήθηκαν στην Αθήνα.
Η συνάντηση έγινε μετά και την κοινή διαμαρτυρία των δημάρχων της Άρτας για το γεγονός ότι η πρόεδρος είχε επισκεφθεί τέλη Ιουλίου τα Ιωάννινα, παρακάμπτοντας – όπως είχαν τονίσει τότε – τις άλλες περιοχές της Ηπείρου.
Φαίνεται, λοιπόν, ότι έπιασαν τόπο οι διαμαρτυρίες των δημάρχων του νομού, αφού η επίσκεψη πλέον προγραμματίστηκε και επισήμως ανακοινώθηκε. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι ο δήμαρχος Αρταίων έλαβε σχετική ενημέρωση και για το γεγονός ότι την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, θα δεχθεί αρχικά την επίσκεψη ειδικού συμβούλου της Επιτροπής προκειμένου να καθοριστεί επ’ ακριβώς το πρόγραμμα της προέδρου στο νομό μας.
Νομίζουμε ότι θα πρέπει να δοθεί αρκετός χρόνος καθόσον και οι τέσσερις Δήμοι της Άρτας έχουν σημαντικούς σταθμούς να επιδείξουν στην ιστορική διαδρομή της Ελληνικής Επανάστασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ