Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία η σημερινή Γενική Συνέλευση της Σχολής Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (έδρα Άρτα) προχώρησε σε απόφαση ένταξης δυο φοιτητών στις εξετάσεις εαρινού εξαμήνου της 7ης δεξιότητας, οι οποίοι είχαν από λάθος εξαιρεθεί.

Η Γενική Συνέλευση του Τμήματος είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 27 Αυγούστου, ακριβώς ώστε να εξετάσει το ζήτημα αυτό. Σ’ αυτή ωστόσο μόνο τέσσερις περιπτώσεις φοιτητών απευθύνθηκαν εκ των οποίων οι δυο έλαβαν απορριπτική από τις επικείμενες εξετάσεις επιστολή των υπευθύνων διδασκόντων καθηγητών, καθόσον δεν είχαν παρακολουθήσει όπως ελέχθη στη Συνέλευση, τις εργασίες που απαιτείται στο διάστημα του εξαμήνου που προηγήθηκε για να μπορούν να λάβουν μέρος στην εξεταστική.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το Τμήμα Μουσικών Σπουδών όσο και η Γραμματεία είχαν λάβει υπόψη το ζήτημα που είχε ανακύψει και που, όπως μαθαίνουμε, δεν αφορούσε τόσο μεγάλο αριθμό φοιτητών. Επιπροσθέτως, διευκρινίστηκε ότι η εξεταστική προγραμματίστηκε σύμφωνα με τον κανονισμό που βρίσκεται σε ισχύ από το 2011 και ουδέποτε αμφισβητήθηκε από κανέναν η απρόσκοπτη εφαρμογή του. Παράλληλα οι προφυλάξεις σχετικά με τα μέτρα πρόληψης από τον covid-19 ουδεμία σχέση έχουν με όσα επισημάνθηκαν από μέρους φοιτητών. Με την τήρηση των μέτρων, εξάλλου, έχει από την Γραμματεία προγραμματιστεί όλη η διαδικασία λαμβάνοντας κάθε κανόνα υπόψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ